Je bent vast en zeker op zoek naar het orderbedrag vanaf waar verzenden ‘gratis’ is… Zoek niet verder, hier is het antwoord!

Verzendmogelijkheden bij De Groene BillenBode:

Pakketpost -> 5,85

Brievenbuspakket -> 4,-

Afhalen in Oudewater -> Gratis

✅’Gratis’ verzenden bij bestelling boven de 100,-

Bij producten die in een brievenbuspakket passen, staat precies aangegeven hoeveel stuks in een doosje passen. Scheelt weer lekker in de verzendkosten!

Verzenden naar het buitenland:

België -> 7,50  (‘Gratis’ verzenden boven de 150,-)
Duitsland -> 9,-
Verenigd Koninkrijk -> 9,-

Verzenddagen

Bestellingen worden op maandag t/m vrijdag afgeleverd op het PostNL punt. Afhalen in Oudewater alleen op afspraak.

1Waarom zet je 'gratis verzenden' tussen haakjes??

Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik ‘gratis verzenden’ tussen haakjes zet. Mijn antwoord daarop is simpel: Er is niets ‘gratis’ aan verzenden.

De werkelijke verzendkosten

Ik draag per pakket 5,85 af aan MyParcel. ‘Gratis’ verzending vanaf 100 euro, betekent dat ik zo 5% van de verkoopprijs weggeef.

Als je bedenkt dat de marges op wasbare luiers niet groot zijn (max. 40% en daar moet ook de BTW van betaald worden), dan begrijp je dat ik nauwelijks nog wat over houd bij ‘gratis’ verzenden. En hoe leuk ik deze webshop runnen ook vind, ik doe het niet vrijwillig? Daarnaast, ik heb 4 monden thuis te voeden… 😉

Psychologisch marketing trucje

Als laatste nog een andere overweging. Ga eens na, hoe vaak heb jij je mandje bijgevuld met producten die je eigenlijk niet direct nodig had, puur en alleen om aan het ‘gratis’ verzenden bedrag te komen? Precies, het is puur een psychologische marketing truc! Die veel webshops bewust in zetten om jou meer te laten consumeren… Denk daar maar eens over na ?

En bedenk hoe zonde het is van de grondstoffen van die producten die in de kast liggen te liggen…

Dus, de mogelijkheid voor ‘gratis verzenden’ bied ik aan bij bestellingen boven de 100,- in NL en 150,- in België, maar dit moet je dan wel zelf aanvinken bij het afrekenen.

2Hoe werkt de CO2 compensatie bij verzenden?

Je kunt jouw aankoop in onze webshop CO2 neutraal maken met 1 druk op de knop.

Hiervoor werken wij samen met CO 2 OK, een bedrijf uit Utrecht dat deze geweldige WooCommerce plug-in gemaakt heeft, mij elk kwartaal een factuur stuurt voor de door jullie betaalde CO2-toeslag, en speciale CO2 compensatieprojecten heeft uitgezocht die echt een verschil maken ??????

Meer informatie vind je op: https://co2ok.eco/co2-compensatie

3Waarom hergebruiken jullie de verzenddozen?

Als je al eens een pakket van ons ontvangen hebt, dan weet je dat wij verpakkingen efficiënt hergebruiken. Dozen die wij binnen krijgen, verpakkingen uit de supermarkt, nagenoeg alle dozen die in goede staat verkeren, worden hergebruikt.

Zo besparen we kilo’s karton per jaar, wat weer vele bomen en liters water uitspaart!

Brievenbuspakketten worden in verzenddozen van gerecycled karton verstuurd. Wij maken met het oog op het milieu en de plasticvervuiling geen gebruik van plastic verzendzakken.

<-- Whatsapp Service