Van 22 t/m 27 april 2020 vindt de Week van de Wasbare Luier, de Real Nappy Week 2020 plaats! In deze week staat de enige echt duurzame luier centraal: de wasbare luier.

Bij Luierotheek ‘De Groene BillenBode’ vieren we deze week als volgt: Elke dag staat een andere categorie luiers centraal. Verwacht informatieve posts over de werking van de luier, gebruikte materialen, een inkijkje in het productieproces en natuurlijk  een leuke korting. We sluiten de week af met de ‘Kingsday Give Away’!

Eerlijk is eerlijk, de RealNappyWeek staat natuurlijk vooral bekend om de kortingen die er gegeven worden op wasbare luiers. Jullie weten dat ik zo mijn mening heb over kortingen op duurzame producten, maar aan de RNW doe ik graag mee. Elke dag krijg je 10% korting op de luiers & boosters uit de categorie die die dag centraal staat.

Gebruik daarvoor de kortingscode RealNappyWeek2020 in het winkelmandje, en hij wordt automatisch verrekend. Sommige producten staan op ‘nabestellen’. Deze ga ik na 27 april allemaal in 1x bestellen, en verwacht ik dan binnen 2 weken te kunnen versturen.

Nu houd ik van duurzaamheid, en van zo efficiënt mogelijk bestellingen versturen. Ben je van plan op meerdere dagen iets te bestellen? Kies dan bij de verzendmethode voor ‘deelbestelling RNW’. Ik verzamel dan je bestellingen en verstuur je pakket na 27 april. Maak je gebruik van de deelbestelling optie, dan neem ik de verzendkosten voor m’n rekening.

Stenen winkel

Ook bij KERSVERS in Alphen a/d Rijn wordt de RNW gevierd. Je krijgt ook hier 10% korting op het assortiment. Dus als je deze week even niet weet wat je moet doen, stap op de fiets naar het centrum van Alphen en loop bij KERSVERS naar binnen voor een zwemluier, wetbag of dat ene schattige overbroekje met een lekkere korting 🙂

<-- Whatsapp Service