Van 22 t/m 28 april 2019 vind de Real Nappy Week 2019 plaats! In deze week staat de enige echt duurzame luier centraal: de wasbare luier.

Bij Luierotheek ‘De Groene BillenBode’ vieren we deze week met een 4-tal leuke acties!

  1. Maandag 22 april is het 2e paasdag, tijd om paaseieren te gaan zoeken! Om 20:00 uur ‘s avonds verstopt de paashaas maar liefst 6 eieren met een leuke wasbare prijs! Meld je snel aan bij dit FACEBOOK-EVENT
  2. Maandag 22 april is het ook EARTHDAY! De jaarlijkse dag waarop de mensheid stil staat bij de aarde waarop we leven. Bij de Luierotheek vinden we duurzaamheid en afvalbesparing erg belangrijk. Maar ons logo is niets voor niets een mooie vlinder… Wij houden van insecten! Vlindertjes, bijtjes en hommels, alles wat zoemt en fladdert is welkom in onze tuin. Daarom ontvang je vanaf 22 april bij elke bestelling een vrolijk zakje bijenbloemzaadjes. Voor een fleurige tuin!
  3. Eerlijk is eerlijk, de RealNappyWeek staat natuurlijk vooral bekend om de kortingen die er gegeven worden op wasbare luiers. Jullie weten dat ik zo mijn mening heb over kortingen op duurzame producten, maar aan de RNW doe ik graag mee. Alleen deze week 10% korting op het gehele assortiment. Gebruik de code RealNappyWeek2019 in het winkelmandje, en hij wordt automatisch verrekend. Sommige producten staan op ‘nabestellen’. Deze ga ik na 28 april allemaal in 1x bestellen, en verwacht ik dan binnen 2 weken te kunnen versturen!
  4. Ook bij KERSVERS in Gouda wordt de RNW gevierd. Je krijgt ook hier 10% korting op het assortiment. Dus als je op koningsdag gezellig door Gouda struint, loop dan even bij KERSVERS naar binnen en scoor die zwemluier, wetbag of dat ene schattige overbroekje met een lekkere korting 🙂
<-- Whatsapp Service