Welkom! Mijn naam is Annika Huizinga. Partner van Wino, Mama van Roan en de eigenaresse van De Groene BillenBode. In Februari 2017 maakte ik kennis met de wereld van de wasbare luiers. Een prachtige wereld die toch behoorlijk prijzig en frustrerend bleek te zijn zonder de juiste begeleiding. Omdat het ouderschap alleen al genoeg uitdaging met zich meebrengt, zou het gebruik en de aanschaf van wasbare luiers pure eenvoud moeten zijn.

Zo is het idee van de Luierotheek ontstaan: Voor een vast bedrag per maand altijd passende en duurzame luiers. Met persoonlijke begeleiding via WhatsApp of Facebook Messenger. ​Kortom; De ideale oplossing vind je bij Luierotheek ‘De Groene BillenBode’!

Wist je dat...

Wij hoofdzakelijk gebruik maken van wasbare luiers van bio-katoen en hennep? ​De productie van deze stoffen heeft de laagste milieubelasting en de stof gaat jarenlang mee!

Niewsgierig waar de naam 'De Groene BillenBode' vandaan komt?

Groene Billen staat voor duurzaamheid, we moeten anders omgaan met onze planeet. Grondstoffen raken op en vuilnisstorten steeds voller. Bode is de achternaam van mijn partner en zoontje, maar het staat ook voor het bezorgen van goederen bij mensen thuis.

Interesse? Neem contact opInteresse? Neem contact op
<-- Whatsapp Service