Welkom! Mijn naam is Annika Huizinga. Partner van Wino, Mama van Roan en Milan en de eigenaresse van Luierotheek ‘De Groene BillenBode’. In Februari 2017 maakte ik kennis met de wereld van de wasbare luiers. Een prachtige wereld die toch behoorlijk prijzig en frustrerend bleek te zijn zonder de juiste begeleiding. Omdat het ouderschap alleen al genoeg uitdaging met zich meebrengt, zou het gebruik en de aanschaf van wasbare luiers pure eenvoud moeten zijn.

Zo is het idee van de Luierotheek ontstaan: Voor een vast bedrag per maand altijd passende en duurzame luiers. Met persoonlijke begeleiding via WhatsApp of Facebook Messenger. ​Kortom; De ideale oplossing vind je bij Luierotheek ‘De Groene BillenBode’!

Op 1 januari 2021 ben ik officieel samen gaan werken met Anja van der Vegt in de VOF greANconcepts. De webshop van De Groene BillenBode is verhuisd naar Babybum.nl. De Luierotheek richt zich nu weer 100% op de verhuur van wasbare luiers 🙂

Wist je dat...

Alle luiers uit ons assortiment zijn door en door getest. Alleen die luiers die aan alle eisen voldoen – duurzaam en eerlijk geproduceerd, slijtvast, lekvrij en fijn in gebruik hebben we toegevoegd!

Niewsgierig waar de naam 'De Groene BillenBode' vandaan komt?

Groene Billen staat voor duurzaamheid, we moeten anders omgaan met onze planeet. Grondstoffen raken op en vuilnisstorten steeds voller. Bode is de achternaam van mijn partner en zoontje, maar het staat ook voor het bezorgen van goederen bij mensen thuis.

INTERESSE? NEEM CONTACT OPINTERESSE? NEEM CONTACT OP
<-- Whatsapp Service