Bij Luierotheek ‘De Groene BillenBode’ kun je wasbare luiers huren. Onze duurzame luiers zijn gemaakt van biokatoen en hennep.

Voor een vast bedrag per maand krijg je een set van 25 of 30 wasbare luiers, afhangend van de grootte van jouw kindje. Dit zijn genoeg luiers om fulltime wasbare luiers te gebruiken.

Wil jij ook een idee krijgen hoe flexibel het huren van luiers is? Lees de ervaringsverhalen van Liv en Karl.

Hoe het werkt

Na het aanschaffen van het startpakket via de Luierotheek webshop, ontvang je het binnen een week thuisgestuurd. In dit pakket vind je naast drie soorten luiers ook uitgebreide handleidingen, was instructies, twee wasnetten voor in de luieremmer en inlegvellen om de ontlasting op te vangen. Voor kindjes tot 8 kilo zitten er 30 luiers in en voor de grotere kindjes 25.

Als het kindje een grotere maat nodig heeft of als het type luier niet bevalt, dan kan deze worden omgeruild. Dit mag tot vier keer per jaar gratis. Het enige wat je betaalt zijn de verzendkosten. Via de retourlink die je bij mij op kunt vragen bedragen deze €5,85. ​Eventuele vragen kunnen altijd via WhatsApp worden gesteld.

Waarom meerdere soorten luiers?

Misschien wil je wel graag een luier die slanker valt. Of een die zonder te veel handeling om gaat. Misschien heeft jouw kindje wel meer behoefte aan een groter absorptievermogen. Om dit op je gemak uit te zoeken, leveren wij verschillende typen luiers in het startpakket. Op deze manier kun je precies ervaren welke luiers het beste bij jullie past.

Weet je dat je naar eigen wens jouw ideaal pakket samen kan stellen? Zo heb jij voor elke situatie de ideale luier bij de hand. De luiers die je niet gebruikt ruil je dan gewoon kosteloos om! ?

We zeggen dan ook niet voor niets: de startpakketten zijn samengesteld op basis van eigen ervaring, maar aangepast aan jouw wensen!

Betaling

Bij aankoop van het startpakket via de shop reken je meteen de eerste twee maanden huur af, en een borg van €100,-. Deze borg krijg je retour nadat de luiers in goede staat zijn ingeleverd.

Voor de volgende maanden betaal je maandelijks vooraf het huurbedrag, of je geeft een automatische incasso af. Opzeggen kan na afloop van de eerste twee maanden per maand, zonder opzegtermijn.

Bekijk ook

<-- Whatsapp Service