Als nieuwkomer in de wasbare luierwereld zie je soms door de bomen het bos niet meer. Welke luiers moet ik nemen, wat past bij mijn kindje? Welk materiaal moet ik kiezen en welk bedrag wil ik aan wasbare luiers spenderen?

Ik werk als onafhankelijk luierconsulente. Dat houdt in dat je betaalt voor het consult en  geen (morele) verplichtingen hebt om luiers via mij aan te schaffen. Ik werk dus niet met commissies. Zie ook de vaak gestelde vragen.

Mocht je na het consult besluiten bij de Luierotheek te gaan huren, dan ontvang je uiteraard wel een leuke korting op de maandhuur!

Luierconsult

Tijdens het luierconsult, dat 1 uur duurt, worden verschillende luiersystemen gedemonstreerd. Er is alle ruimte om vragen te stellen en om de luiers uit te proberen!

Kosten: ​€ 35,- incl. 1 maand luierhuur*

BOEK EEN CONSULTBOEK EEN CONSULT

Luierparty

Gezellig samen met een groepje vriendinnen en hun (aanstaande) kleintjes verschillende luiersystemen bekijken en uitproberen. Een luierparty duurt ca 2 uur. Kom er achter welke luiers je wilt nemen.

​Kosten: €75,- incl. voor elke aanwezige vriendin 1 maand luierhuur *

ORGANISEER EEN LUIERPARTYORGANISEER EEN LUIERPARTY

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer’

Er zijn zoveel soorten en merken luiers op de markt, dat het voor ons, prille ouders, bijna niet te doen was om een keuze te maken. Tijdens het consult heeft Annika ons de verschillende typen luiers gedemonstreerd. Wat helemaal top was is dat we de luiers gelijk bij onze kleine konden passen! Zo wisten we snel welke luiers we wilden hebben.

BOEK EEN CONSULTBOEK EEN CONSULT

Voorwaarden luierconsult en luierparty

  • Consults vinden plaats bij mij thuis in Oudewater. Tip: combineer het consult met een bezoek aan het historische centrum, met o.a. de Heksenwaag.

  • De factuur dient vooraf voldaan te worden.

  • Tijdens het consult en de party kunnen luiers gepast en uitgetest worden, per type luier en per kind is er van elk type luier een testexemplaar beschikbaar.

  • Nog geen kleintje of liever eerst ‘droog’ oefenen? Er zijn twee oefenpoppen beschikbaar om op te oefenen.

  • Na het consult/de luierparty ontvang je een waardebon, waarmee je 1 maand luierhuur kunt afrekenen in de webshop!

  • Bij de luierparty geldt een maximum van 4 waardebonnen die uitgedeeld worden.

<-- Whatsapp Service